Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 306 common:people_all_forms

ТИЖДЕНЬ ПРАВИЛ ДОРОЖНЬОГО РУХУ ТА БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ

Date: 24 листопада 2019 о 15:45, Refreshed 24 листопада 2019 о 17:10
146 views

Правила ці пам’ятай
Про безпеку правду знай!

З метою попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, а також  розширення знань учнів з безпеки життєдіяльності з 18 по 22 листопада 2019 року у школі проходив   Тиждень безпеки дорожнього руху та безпеки життєдіяльності.

     Були проведені такі заходи:

18.11 відзначився в школі, як єдиний день з безпеки дорожнього руху. У цей день по класах пройшов єдиний урок з правил дорожнього руху «Безпечна країна» Також протягом тижня були проведені різноманітні за формою заходи:

Вікторини «Автомобіль. Дорога. Пішохід» (7-А клас,вчитель Корінь О.В.),  «Ми на дорозі» (8-А, Червук Л.І), «Бережи себе» (6-А, Міркевич О.А.), «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху» (9 клас, Цицюра Н.М.);

Інтернет конкурс для учнів 3-4-х класів «Безпека на дорозі» (Червук Н.І., Ковалик Н.Д., Корж Л.В.);

Віртуальна мандрівка «Пригоди на дорозі» (2-Б, Хижнюк В.І.); бесіда у , «Безпека на дорогах», «Правила поведінки у громадських місцях» ( 5 клас , Кібиш Т.Г.)

     

Квести «Я учасник дорожного руху» ( 3-А, 2-В, Ковалик Н.Д, Васильчик М.В.), «Обов’язки пішохода!» ( 8-Б , Малаш А.С.), «Абетка дорожнього руху» 1-ші класи ( Колодяжна О.М., Линь О.Ф., Мартинчук О.В.); 6-Б клас«Безпечне щодення» ( Кравчук -Літвін Н.О.)

       

Цікаво пройшов захід на тему «Подорож до країни Безпека» у 2-А  класі (класний керівник Павловська А.І.) Основною метою якого було формування в учнів свідомого ставлення до свого життя та здоров’я.  Виховний захід проходив в ігровій формі. Діти пригадали правила ПДР, про що говорять дорожні знаки, розігрували сценки. Були запрошені батьки, вчителі, учні.

       

Протягом тижня було оновлено інформаційний  куточк з безпеки життєдіяльності. Бібліотекарем Васильчик М.В. організована виставка тематичної літератури «Ми пішоходи»

Цікаво та з інтересом учні ГПД та 3-Б класу повторювали правила дорожнього руху під час гри «Дородні пригоди». Діти самі визначали ролі, вигадували ситуації , які траплялися у Містечку дорожніх знаків та вміло їх вирішували.

Для підвищення рівня обізнаності дітей з питань безпеки життєдіяльності, закріпленню теоретичних знань про небезпеки цікаво пройшов квест у 7-х класах «Абетка безпеки і здоров’я» , який провела вчитель основ здоров’я Червук Л.І.

З метою формування в учнів свідомого ставлення до свого життя і здоров'я, оволодіння основами здорового способу життя, життєвими навичками безпечної для життя і здоров'я поведінки у повсякденному житті проводили Хвилинки безпеки . Перегляд навчальних відеороликів та мультфільмів на тему «Школа безпеки», «Уроки безпеки тітоньки Сови», серії із циклу «Корисні підказки».

Також класними керівниками було проведено ряд бесід та міні –лекріїв  під рубрикою "Це повинен знати кожен" на тему «Правила поведінки під час перерви», "Переохолодження організму. Відмороження", «Обережно, грип!», "Небезпечні забави.", «Способи захисту органів травлення», "Профілактика інфекційних захворювань", «Піклування про зодоров’я- оббов’язок всіх членів сім’ї» , «Безпечне подвіря» .    

             Для набуття школярами чітких знань, а також практичних дій та навичок поведінки при наданнІ першоЇ допомоги застпником директора з виховної роботи Корж Л.В. було організовано зустріч з тренерами Рівненської медичної академії , які провели навчальний  захід – короткострокового безоплатного тренінгу «Надання медичної допомоги»  в умовах акції «Знаю.Вмію.Допоможу» для учнів 9-го, 5-го классу.

   

На сайті школи в розділі Інформація для учнів було розміщено пам’ятку «Правила дорожнього руху для школярів» . У розділі Інформація для батьків інструкція  на тему «Як впливає на стан дитячо-транспортного травматизму поведінка дорослих на дорозі»,  а також інформація про підсумки проведення Тижня безпеки дорожнього руху – у розділі «Новини».

             Проведена робота була змістовною, корисною, цікавою. Діти показали достатній рівень знань з правил безпеки життєдіяльності та дорожнього руху.

Comments:
Only authorized users can leave comments.